Övervaknings larm i Husbilen

Som ni vet har jag ofta pratat om säkerhet och min oro i Husbilen, för att lämna bilen på en parkering längre perioder och dra in till Stan

En ganska naturlig reaktion efter att ha haft både inbrott i Lastbilen och Husbilen samt gasad i Spanien.
Men så av en händelse när jag träffade Pia & Magnus i Fuengirola så insåg jag att ett mycket enkelt larm, men med enorm kapacitet är precis det jag behöver. Nu kan jag kontrollera min Husbil när jag är inne i byn, ser precis LIVE vad som händer

Denna Kamera kopplas upp mot min Alcatel WIFI Router som gör jag kan ha koll på allt som händer oavsett var jag befinner mig i världen.

I paketet kommer förstå din Kamera, Sladd, 220v adapter, en fästplatt och skruv
Det jag gjorde med min vara att istället för att plugga in 220v adapter till en inverter för att få ström till kameran, så valde jag att driva den direktiv ett Cigg uttag jag har i skåpet strax ovanför, det betyder jag har konstant ström till denna utan att behöva ev stor inverter till 220v

Du hittar denna smidiga övervakningskamera på denna länken
UPPDATERAD LÄNK : HITTADE EN VARIANT I SVERIGE . SAMMA STIL OCH FUNKTIONER, men billigare och lite annorlunda utförande Det verkar vara olika Specs på don, ex min heter TY1, där jag köpte den.
När jag skulle ha en till i en annan butik så heter den TY2 ?? Men som sagt det viktigaste för mig var att den kan drivas med ett enkelt usb uttag

Länken hittar du här : https://amzn.to/34PclTk